TvH-Metals maakt uw wensen en ideeën werkelijkheid

Wij zetten uw idee/order om in een naar uw wens gemaakt eindproduct. Waarbij we het belangrijk vinden om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat doen we?

Kwaliteit is de standaard

Bij TvH-Metals staat kwaliteit boven kwantiteit. Hoogwaardig laswerk is voor ons dan ook een must en altijd ons streven!

Wij kunnen uw ideeën eerst digitaal uitwerken in 3d met behulp van Autocad Inventor. Hierdoor kunnen wij passend en nauwkeurig tewerk gaan en krijgt u als klant een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Voor precisie en de beste kwaliteit werken wij dan ook nauw samen met vaste toeleveranciers voor onder andere: CNC Buislaserwerk, laserwerk, kantwerk en draai/freeswerk.

Uw product onze zorg

Indien nodig wordt voor overige bewerkingen zoals stralen, poedercoaten, verzinken, beglazen en / of houtbewerking gebruik gemaakt van betrouwbare leveranciers. Wij leveren dus niet alleen metalen constructies maar kunnen ook zorgen voor de complete afwerking.

Transport van uw product

Bij totaal ontzorgen hoort voor ons ook het zorgvuldig afleveren van uw product. We beschikken zelf over transportmogelijkheden voor kleine tot grote producten. Met onze BE-Combinatie kunnen we producten tot wel 10 meter lengte vervoeren.

Achtergrond

Mijn naam is Ties van Heugten, ik ben de eigenaar van TvH-Metals.

Al van jongs af aan had ik een passie voor techniek en wilde ik mijn ideeën werkelijkheid maken. Na jarenlang als lasser / metaalbewerker / werkvoorbereider-tekenaar in een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf gewerkt te hebben werd het tijd om in 2021 mijn eigen weg te volgen en producten te vervaardigen in mijn eigen werkplaats. Om zo mijn gedrevenheid voor metaaltechniek voort te zetten in mijn eigen bedrijf.

Ik ben bekend met diverse teken programma’s waaronder Autocad Inventor. Dit geeft de mogelijkheid om een beeld te vormen van het eindresultaat voordat het gerealiseerd wordt. Daarnaast beheers ik diverse lastechnieken waaronder TIG MIG/MAG en Electrode lassen. Dit maakt voor mij de perfecte combinatie van bedenken en het daadwerkelijk realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan